Μέτρηση ΜεταβολισμούΠολλοί από εμάς παλεύουμε χρόνια με δίαιτες και μόλις λίγο χαλαρώνουμε ξαναβάζουμε τα κιλά που χάσαμε ! Μήπως υπάρχει πρόβλημα στον μεταβολισμό μας;

Τι είναι όμως ο μεταβολισμός;
 
Ο όρος βασικός μεταβολικός ρυθμός αναφέρεται στο σύνολο της ενέργειας που χρειάζεται κάθε μέρα ο οργανισμός για να καλύψει τις ζωτικές του λειτουργίες (π.χ. τη λειτουργία της καρδιάς, τη διατήρηση της θερμοκρασίας τους σώματος, την αναπνοή) και ισοδυναμεί με το 60-75% της ενέργειας που προσλαμβάνεται μέσω της τροφής. Επίσης, περιλαμβάνει σε ποσοστό περίπου 25-40% την ενέργεια που χρειάζεται για να αντεπεξέλθει στις καθημερινές φυσικές δραστηριότητες, όπως π.χ. το περπάτημα. Πηγή της ενέργειας αυτής είναι οι τροφές, τα συστατικά των οποίων (πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λιπίδια) επεξεργάζεται ο οργανισμός προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του.
 
Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού Ηρεμίας Πως μπορώ να τον μετρήσω;


Η μέτρηση του μεταβολισμού είναι εύκολη και γρήγορη. Απλά αναπνέετε κανονικά καθώς αναπαύεστε σε ένα κρεβάτι, μέσα από μια μάσκα για 10-15 λεπτά. Στο τέλος του τεστ θα μάθετε το ακριβές ποσό των θερμίδων που το σώμα σας καταναλώνει σε κατάσταση ηρεμίας καθημερινά.

Το ενεργειακό σας ισοζύγιο… 

Για να αναπτυχθεί το ιδανικό πρόγραμμα διαχείρισης του βάρους σας, πρέπει να μετρηθεί ο ατομικός σας μεταβολισμός (RMR) και στη συνέχεια να υπολογιστεί η ενέργεια που χρειάζεται το σώμα σας για να ανταπεξέλθει στον τρόπο ζωής και στην καθημερινή σας άσκηση. Από την στιγμή που είναι γνωστές αυτές οι τρεις παράμετροι, μπορεί να διαμορφωθεί ένα επιστημονικά τεκμηριωμένο πρόγραμμα ημερήσιας πρόσληψης φαγητού, βασισμένο στον ατομικό σας μεταβολισμό. 

Γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες του Μεταβολισμού σας χάνετε εύκολα και γρήγορα κιλά, χωρίς στερητικές δίαιτες. Μην αφήνετε τη δίαιτα στην τύχη της… Κάντε σήμερα τη μέτρηση του βασικού μεταβολισμού.

Απαραίτητη για..

  • Άτομα που εφαρμόζουν δίαιτα Αδυνατίσματος
  • Άτομα που πάσχουν από: Κακοήθη Παχυσαρκία, Υποθυρεοειδισμό, Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών κλπ.
  • Άτομα που παίρνουν εύκολα βάρος χωρίς να τρώνε
  • Άτομα που εμφανίζουν υψηλό Οξειδωτικό Στρες
  • Αθλητές
  • Εγκυμονούσες
  • Θηλάζουσες

B.M.R. ANALYSIS – Η τεχνολογία…

Το B.M.R. ANALYSIS υποστηρίζεται από τη διαγνωστική συσκευή FitmateR και αποτελεί την επανάσταση στο χώρο της μέτρησης μεταβολισμού. Σε αντίθεση με τους συνηθισμένους τρόπους μέτρησης, το B.M.R. ANALYSIS αποτελεί το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα μέτρησης του Βασικού Μεταβολισμού Ηρεμίας με απόλυτη ακρίβεια. Σύμφωνο με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης – MDD (93/42 EEC), Safety & Quality Standards EN 60601-1 (safety) / 60601-1-2 (EMC).

Είναι σκόπιμο να έχουμε πάντοτε στο μυαλό μας μια σημαντική αρχή : να έχουμε υπομονή και επιμονή γιατί αυτές οι αλλαγές στον οργανισμό δεν γίνονται από την μια μέρα στην άλλη.

Κλείστε ραντεβού τώρα στο 25210 30380 και κάντε μέτρηση του βασικού σας μεταβολισμού ! Θα βοηθήσει πολύ στην απώλεια βάρους καθώς θα έχουμε πλήρη και αξιόπιστη εικόνα του μεταβολισμού σας !

Την ημέρα της μέτρησης βεβαιωθείτε ότι:  • Δεν έχετε φάει ή δεν έχετε πιεί τίποτα άλλο εκτός από νερό,τουλάχιστον 4 ώρες πριν τη μέτρηση.
  • Δεν έχετε καπνίσει, δεν έχετε καταναλώσει καφείνη, δεν έχετε πάρει συμπληρώματα διατροφής, φάρμακα που περιέχουν εφεδρίνη, Ma Huang ή ψευδοεφεδρίνη ,για τουλάχιστον 4 ώρες πριν από την μέτρηση.
  • Δεν έχετε γυμναστεί για τουλάχιστον 8 ώρες πριν από το προγραμματισμένο ραντεβού σας.