TANITA MC-780


Θέλω να αδυνατίσω σωστά! 
Βρείτε την κατανομή του λίπους με Τμηματική Ανάλυση Σύστασης Σώματος. 

Είναι θέμα υγείας 

Τμηματική Ανάλυση Σύστασης Σώματος
Η Σωστή Λύση!

 Κατανοώντας την σωματική σύσταση

Έχετε κουραστεί να δίνετε μάχη συνέχεια με το βάρος; Αν πραγματικά θέλετε να αλλάξετε το σώμα σας ήρθε η ώρα να σταματήσετε να σκέφτεστε μόνο το βάρος και να ενδιαφερθείτε για την σύσταση του σώματος σας. Μόνο έτσι θα αδυνατίσετε σωστά! 
Η ανάλυση της σύστασης του σώματος, βοηθά να διατηρήσετε μία υγιή ισορροπία. Όλα στο σώμα παίζουν τον ρόλο τους και είναι σημαντικά. Το λίπος , το νερό, η άλιπη μάζα, ο μυϊκός ιστός, η οστική μάζα. 
Γνωρίζοντας την αναλογία του καθενός και καταγράφοντας τις μεταβολές σε τακτά χρονικά διαστήματα, προσαρμόζουμε την διατροφή και την άσκηση με στόχο την μακροπρόθεσμη υγεία, τον έλεγχο βάρους και την ευεξία. Έτσι χάνετε βάρος με ασφάλεια και το πιο σημαντικό, σε μόνιμη βάση. 

Χρήσιμο να γνωρίζετε

Το λίπος είναι απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού. Χωρίς λίπος, το σώμα δεν είναι σε θέση να εκτελέσει βασικές λειτουργίες, όπως η ρύθμιση της θερμοκρασίας, η σωστή αποθήκευση βιταμινών, η ορθή λειτουργία των αρθρώσεων και των οργάνων συνολικά. 
Η περίσσεια σωματικού λίπους είναι που βλάπτει την υγεία και βάζε σε κίνδυνο τον οργανισμό αφού ευθύνεται για πολλά καρδιακά νοσήματα, την υψηλή αρτηριακή πίεση, τον διαβήτη τύπου ΙΙ και ορισμένων μορφών καρκίνου.

Εξειδικευμένες Μετρήσεις Τμηματική Ανάλυση

Η Τμηματική Ανάλυση, σας βοηθάει να κατανοήσετε την επίδραση του προγράμματος διατροφής / άσκησης σε σχέση με τα επίπεδα των συστατικών στοιχείων του σώματος σας. 
Εξειδικεύει την ανάλυση όχι μόνο παρουσιάζοντας το ποσοστό του λίπους συνολικά αλλά το λίπος και τον μυϊκό ιστό σε κάθε χέρι, πόδι και κορμό. 
 Με αυτόν τον τρόπο ανιχνεύουμε τοπικά την βελτίωση και μπορούμε να δούμε και την αποτελεσματικότητα του προγράμματος στα επιμέρους σημεία. 

Σπλαχνικό Λίπος

Το σπλαχνικό λίπος, είναι το λίπος που περιβάλλει τα ζωτικά όργανα στην περιοχή του πυρήνα του σώματος, γύρω από το στομάχι. Υψηλά επίπεδα σπλαχνικού λίπους σημαίνουν αυξημένο κίνδυνο για την υγεία. 

Μεταβολική Ηλικία

Η λειτουργία αυτή υπολογίζει τον Βασικό σας Μεταβολισμό (BMR) και χρησιμοποιώντας ειδικούς αλγόριθμους υπολογίζει την ηλικία που αντιστοιχεί σε αυτόν. Αν η BMR ηλικία είναι υψηλότερη από την πραγματική σας ηλικία, είναι μια ένδειξη ότι θα πρέπει να βελτιώσετε τον μεταβολικό ρυθμό. Η συστηματική άσκηση και η σωστή διατροφή θα δημιουργήσουν έναν υγιή μυϊκό ιστό, ο οποίος θα βελτιώσει την μεταβολική ηλικία. 

 Έλεγχος Ενυδάτωσης

 Η μοναδική τεχνολογία της Tanita με τις 3 συχνότητες, δίνει τη δυνατότητα για μέτρηση του ενδοκυττάριου και εξωκυττάριου υγρού, δηλαδή του ποσοστού του σωματικού υγρού που βρίσκεται εντός και εκτός των κυττάρων αντίστοιχα. 
Η μέτρηση αυτή είναι μία ένδειξη για την σωστή ενυδάτωση, την κατακράτηση υγρών, το οίδημα, Χρησιμοποιείται ευρέως στην κλινική αλλά και στην αθλητική διατροφήΠως μπορώ να μετρηθώ;

Η διαδικασία Ανάλυση Σύστασης Σώματος είναι ιδιαίτερα απλή και σύντομη. Ο εξεταζόμενος ανεβαίνει στην Tanita MC-780 με γυμνά πόδια και κρατάει στα χέρια του τις ιδικές χειρολαβές. 
Ένα ανεπαίσθητο, χαμηλής έντασης ρεύμα διαπέρνα για ελάχιστα δευτερόλεπτα το σώμα του εξεταζομένου μέσω των 8 διαφορετικών ηλεκτροδίων (δυο σε κάθε άκρο). 
Τα αποτελέσματα της μέτρησης εμφανίζονται στις οθόνες της συσκευής και στην συνέχεια εκτυπώνονται.
Tanita MC-780 

Αναφορά-Εκτύπωση 

Η Αναφορά Ελέγχου της Tanita MC-780 περιλαμβάνει τις μετρήσεις, συγκρινόμενες με τις προβλεπόμενες τιμές, βάση της ηλικίας, του φύλου, του θερμιδικού σας ισοζυγίου και της προτεινόμενης ημερήσιας θερμιδικής πρόσληψης. 
Στην εκτύπωση αποδίδονται παράμετροι όπως Λιπώδης Μάζα, Μυϊκή Μάζα (συνολικά και τμηματικά), Μεταβολική Ηλικία, Επίπεδο Σπλαχνικού Λίπους, ποσοστό των Υγρών στο σώμα, ποσοστά Ενδοκυττάριου και Εξωκυττάριου Υγρού. 
Επίσης εμφανίζονται οι πηγαίες τιμές των δεδομένων Ηλεκτρικής αντίστασης (Resistance), Επαγωγικής αντίστασης (Reactance), Γωνία Φάσης (Phase Angel) καθώς και γραφήματα ισορροπίας Μυϊκής Μάζας και Επίδοσης Μυών Κάτω Άκρων.


Τεχνολογία Tanita, ένα βήμα μπροστά 

Η Tanita κατασκεύασε την πρώτη συσκευή Ανάλυσης Σύστασης Σώματος/ Ζυγό το 1922 και σήμερα είναι ο ηγέτης του χώρου, κατασκευάζοντας την No1 σε πωλήσεις σειρά συσκευών Ανάλυσης Σύστασης Σώματος με πάνω από 20 εκατ. συσκευές παγκοσμίως. 
Τα προϊόντα της Tanita έχουν δημιουργηθεί με βάση τις ανάγκες σας, όταν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, να βελτιώσετε τα επίπεδα της φυσικής σας κατάστασης ή να νιώσετε υγιέστεροι. Θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πως η αλλαγή στον τρόπο ζωής σας επηρεάζει το σώμα σας. 
Η επένδυση στην Έρευνα και την Ανάπτυξη επιβεβαιώνει το ότι η αι πρωτοπόρος στις καινοτομίες, παρουσιάζοντας προϊόντα με μοναδικά χαρακτηριστικά, φέρνοντας στο σήμερα την τεχνολογία του αύριο. 
Οι συσκευές Βιοηλεκτρικής Εμπέδησης (ΒΙΑ) της Tanita είναι πιστοποιημένες από ανεξάρτητους φορείς και συμμορφώνονται πλήρως με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ διακρίνονται για την ιδιαίτερη ακρίβεια και επαναληψιμότητα των μετρήσεων τους.